LVN | Sticks & Bowls

Aloha Poké Bowl! Welkom smaakexplosie uit Hawai!

Onlangs opende Sticks & Bowls zijn deuren in hartje Leuven. Het is de tweede pokébar in België waar je kan genieten van kleurrijk gevulde bowls. De pokébowl is een Hawaiiaans gerecht dat sinds kort is overgewaaid naar Europa. Zo’n kom/bowl bestaat uit een mix van groentjes waarbij je vis, vlees of tempeh kiest. Eet je liever niet met stokjes? Niet getreurd! Ook de pokéritto staat op het menu; hetzelfde concept, maar volledig opgerold.

De bokéboys van Sticks & Bowls zijn er in geslaagd een vernieuwend foodconcept in het straatbeeld van mijn studentenstad te brengen.  Eat in, delivery of take away… het kan allemaal! Al zou ik zeker aanraden om eens langs te gaan. Wie kan er dan ook zeggen dat hij al schommelend een healthy food bowl at? Bucket list: check!

Wist je dat… Poké in het Hawaiiaans “in stukken snijden” betekent?

Taste the rainbow @ Naamsestraat 45, Leuven.

 

 

4 gedachtes over “LVN | Sticks & Bowls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s