NP | Baenk

Vintage Design & Excellent Coffee

In hartje Nieuwpoort ligt de hippe conceptstore Baenk. De interieurzaak wordt gecombineerd met een gezellige koffiebar. Je kan er genieten van een heerlijke kop koffie, een lekker ontbijt, een snelle lunch of de homemade afternoon treats. Het zonneterras is de ideale plek om een zondagochtend/-middag door te brengen!

Naast designspullen zijn er ook vintage stukken, leuke gadgets en prachtige interieurboeken te vinden. En alsof dat nog niet genoeg is, werden er ook twee designappartementen boven de winkel ingericht. Je kan ze huren per week, midweek of weekend.

Zeker een bezoekje waard @ Marktstraat 48, Nieuwpoort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s