LDN | Primrose Bakery

A balanced diet is having a cupcake in each hand!

Primrose bakery is een kleurrijke cake shop in hartje Londen. Je kan er cupcakes, celebration cakes, loaves en slices vinden. Ik ging er in de ochtend langs en bestelde de homemade granola met vers fruit en yoghurt, een flat white en mini cupcakes. Geen beter ontbijt om je dag mee te starten!

Twee vriendinnen begonnen dit concept met het bakken van cupcakes voor de verjaardagsfeestjes van hun kinderen. Later werden de cupcakes ook verkocht voor andere gelegenheden. Dat deze zoete zonden niet enkel geliefd zijn bij kinderen, bewijzen vaste klanten U2 en Primrose Hill’s most famous resident, Kate Moss.

Elke weekdag staan er speciale cupcakes op het menu, die enkel op die dag aanwezig zijn. De echte klassiekers zijn natuurlijk altijd te verkrijgen. Mijn favoriet? De mini vanilla cupcake. Zeker het proberen waard!

Brilliant bakeries @ Kensington High Street / Primrose Hill / Covent Garden, London.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s