Dagny Ros x Collishop

Vol enthousiasme trok ik woensdag naar Bureau/Cuisine in Melle voor een exclusieve kookworkshop van Dagny Ros. Samen met negen andere “foodies” liet ik me onderdompelen in de Scandinavische sfeer van hygge, togetherness en heerlijk eten.

In haar nieuwe kookboek, Easy Nordic, beschrijft Dagny Ros de IJslandse traditie waarin ze is opgegroeid en probeert een stukje door te geven aan haar lezers. Een natuurlijke keuken, gezelligheid, een mooi gedekte tafel en leuke gasten… Meer hoeft het niet te zijn! Want wat maakt je gelukkiger dan samen eten of samen eten bereiden?

UPR_COLLISHOP_DAGNYROS (59)

We gingen aan de slag en toverden enkele gerechten uit haar kookboek op tafel: pulled bread met kaas en rozemarijn, ricotta met olijfolie en granaatappel, gebakken brie met vruchtencompote, dadelspiesjes met Roquefort en ham,… Eenvoudige gerechten met fantastische smaken!

Mijn favoriet? De vikingsoep met rode biet en zoete aardappel met mierikswortelcrème. Het water loopt me alweer in de mond, yummie!

Thanks to Collishop voor de leuke kookuitrusting en het mooie serviesgoed. Het resultaat mocht er zijn; een echt feestmaal! Daar moet je toch een foto van trekken?!

UPR_COLLISHOP_DAGNYROS (69)

De IJslandse chef meet haar porties liever niet af. Dus… er was véél eten want net genoeg is “so not sexy”. Ons hoor je niet klagen!

UPR_COLLISHOP_DAGNYROS (93)

Als ik de avond in één woord moet samenvatten: HYGGE! We kookten, we lachten, we praatten… de sfeer zat goed! We schoven samen aan tafel en genoten van de maaltijd. 

UPR_COLLISHOP_DAGNYROS (106)

We sloten af met de zelfgemaakte “Baby Ruth-cake”. Niet zo bikini friendly, maar wel overheerlijk. Ik droom er nog van!

UPR_COLLISHOP_DAGNYROS (128)

#hygge #togetherness #doemaargewoon

Special thanks to UPR Belgium, Collishop & Dagny Ros!

 

(c) pictures by Dennis Ravays

2 gedachtes over “Dagny Ros x Collishop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s