LYON | Les Cafetiers

Even ontsnappen aan de winkeldrukte, tijd voor koffie!

In een zijstraat van Rue de la République, één van de bekendste winkelstraten in Lyon (à la Meir in Antwerpen), ligt de koffiebar Les Cafetiers. Het gezellige Scandinavische interieur (lang leve hout en planten!) doet je je meteen thuis voelen. Ook op het rustieke binnenkoertje is het zalig vertoeven.

Ik bestelde er een café latte, deze keer zonder homemade cheese- of carrotcake (ze zagen er nochtans wel verrukkelijk uit!). Ook de sandwiches en salades worden huisgemaakt, met biologische producten. In het weekend kan je er genieten van een uitgebreide brunch.

De perfecte shoppauze @ 36 rue Ferrandière, 69002 Lyon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s