RSL | Bar Julien

Spotted: een fris, rustgevend en verfijnd concept!

Als je denkt aan Bar Julien, dan denk je maar aan één kleur: turquoise. Met zijn clean en trendy interieur, is deze koffiezaak een populaire nieuwkomer in Roeselare. De ideale plek om gezellig neer te ploffen op de knusse bank en te genieten van een heerlijke brunch/lunch.

Rise and shine… Een stevig ontbijt met een vleugje jazz muziek op de achtergrond? Jouw dag kan niet meer stuk! De verschillende ontbijtformules (‘Julien heeft gisteren te veel gegeten’, ‘Julien gaat er volledig voor’ of ‘Julien heeft er wel zin in, maar durft niet’) zijn stuk voor stuk de moeite waard.

Zalig wakker worden @ De Munt 32, Roeselare.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s