NYC | sweet as sugar

Cereal Milk Soft Serve

Softijs dat smaakt naar de melk op de bodem van een kom cornflakes? In New York City kan het! Bij Milk Bar bestel je een heerlijk potje cereal milk soft serve ice cream dat je kan pimpen met cornflake crunch, hot fudge, chocolate chips of rainbow sprinkles (mijn favoriet!). Ook de cookies, cakes en shakes zijn om je vingers af te likken!

Red Velvet Cupcake

Geen enkele ‘Sex and the City’ fan wandelt zomaar de blauwe luifel van Magnolia Bakery voorbij. Ook voor zij die Carrie niet kennen, is dit kleine winkeltje de moeite waard! Het vintage decor, de gezellige sfeer en de kleurrijke lekkernijen liggen aan de basis van dit succes. Tip: stap niet buiten zonder de heerlijke red velvet cupcake!

Sweet Cream & Cookies

Ample Hills Creamery is de ideale tussenstop op een zonnige zomerdag. Met hun speelse en creatieve ijssmaken, worden ze tot het beste ijssalon van NYC verkozen. Ooey gooey butter cake, snap mallow pop (marshmellows + rice krispies) en the munchies (aardappelchips + pretzel + M&M’s) zijn er de bekendste smaken. Mijn favoriet? Sweet cream & cookies op een hoorntje gemaakt van zanddeeg en M&M’s!

Processed with VSCO with q3 preset

Sprinkle Cupcake

Zin in een versgebakken cupcake midden in de nacht? Dan is de cupcake ATM van Sprinkles de perfecte uitvinding voor jou! Je hoeft op geen enkel uur van de dag de lekkerste cupcakes te missen. Over de sprinkle cupcake met vanilla buttercream droom ik nog…

Processed with VSCO

Andere zoete aanraders: Black Tap, ChikaLicious Dessert BarDavey’s Ice CreamDominique Ansel Bakery, Eggloo, Jacques Torres Chocolate, Juicy Spot Cafe, Popbar, ViVi Bubble Tea, Vive la CrêpeZucker Bakery, 10Below Ice Cream

2 gedachtes over “NYC | sweet as sugar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s