NYC | 3x burger

Even weg uit mijn studentenstad Leuven, even geen Burger Folie, Huis der Burgers of Ellis Gourmet Burger. Op naar ‘the big apple’ waar de hamburger geboren werd…

The Shack Burger

Wat ooit begon als een stalletje in Madison Square Park, is vandaag een waar begrip in de burger wereld. Schake Shack ligt verspreid over heel NYC. Je schuift er aan voor de beste milkshakes en overheerlijke Shack Burgers: cheeseburger met sla, tomaat en de befaamde ShackSauce – enkel of dubbel! Een ideale en snelle hap net voor de Broadway Show om 20 uur.

Processed with VSCO

The Old-Fashioned Brooklyn burger

Bij Brooklyn Diner eet je typisch Amerikaans in een filmachtige setting. Velveeta kaas, bacon, crispy ajuintjes, tomaat, sla en lookolie zijn de ingrediënten voor een perfecte old-fashioned burger. Voeg er nog een portie ‘french fries’ bij en een enorme ‘coke’ en je voelt je een echte American girl!

Processed with VSCO with q3 preset

The Guac Burger

By CHLOE. is één van mijn absolute toppers in NYC. “100% vegan”, “eco-friendly” en “locally-sourced ingredients” liggen aan de basis van dit succes. Je eet er een overheerlijke veggie burger die bestaat uit zwarte bonen, quinoa, zoete aardappel, maïssaus, ui, guacamole, tortilla strips en lookolie. De lange wachtrij heb je er voor over!

Processed with VSCO with q3 preset

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s